Співачку Ані Лорак, яка після подій 2014 року переїхала до Москви, помітили на вулицях Києва. Відома артистка поділилася світлинами вулиць морозної столиці України.
Так, Ані Лорак показала, як прогулялася біля Пасажу поруч з брендовими магазинами люксових товарів. Там зірка і зробила кілька кадрів зимового Києва.

Ані Лорак, Фото instagram anilorak
Ані Лорак, Фото instagram anilorak

"Ох і мороз сьогодні❄️ Але прогулянка по улюбленому Києву все-таки відбулася🙌🏼 Сподіваюся, ваша неділя була такою ж насиченою і дивовижною", - написала зірка під фото.

Ані Лорак, Фото instagram anilorak
Ані Лорак, Фото instagram anilorak

Варто зазначити, що після того, як Ані Лорак поїхала до Москви вона рідко бувала у Києві. До того ж останні її концерти в Україні супроводжувалися осудом громадськості і активним спротивом. Тому побачити Ані Лорак у Києві було напрочуд незвично.

"Найкраща співачка ❤️❤️❤️", "А де фани? Богиня приїхала!)", "Ради бачити вас в Україні 🇺🇦", "Ви красуня! ❤️попри на морозну погоду, погуляти все ж удалось😍на вулиці така краса. Сніг хрумтить під ногами і сонечко❄️❤️ "," Ура, нарешті в Україні! 💖 ", - такі коментарі залишили користувачі мережі під світлинами співачки.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.