В одному з польських міст сталася резонансна НП, там 15-ріний хлопець зарізав ножем 13-річну вагітну дівчину з якою мав близькі стосунки.

Про це повідомляє “Onet” з посиланням на речницю прокуратури міста Йоанну Смочевську.
Так, стало відомо, що нещодавно 15-річний Какпер з Битома на півдні Польщі забив ножем свою 13-річну однокласницю Патріцію, з якою він мав близькі стосунки. Варто зазначити, що хлопець зробив це одразу після того, як дівчина повідомила йому про вагітність. Результат розтину підтвердив вагітність загиблої.

Фото поліції Польщі
Фото поліції Польщі

“Ми прийняли його як свого сина. Він поїхав у відпустку разом з нами, з моїм чоловіком на риболовлю. Попри те, що вони були ще дітьми, близько року вони мали більш тісні стосунки з Патріцією. Коли у вівторок вона не прийшла зі школи додому, наступного дня він зробив вигляд, що не знає, що з нею сталося і навіть шукав її разом з нами та поліцією”, – розповіла пригнічена горем ​​мати дівчинки.

Правоохоронцям вдалося розшукати тіло дівчини лише за кілька днів. Підозрюваний Какпер зізнався, що заманив дівчину в віддалене місце і наніс постраждалій кілька ударів ножем в шию, живіт і серце, а тіло дівчини прикидав картоном.

“Під час першого допиту він назвав вагітність дівчини головною причиною свого вчинку”, – повідомила речниця прокуратури.

Оскільки хлопець вбив дівчину за день до того як йому виповнилось 15 років, він не може юридично нести таку саму відповідальність за вчинок, як доросла людина. Йому загрожує максимум сім років у виправному центрі для дітей.

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі- " ловіть мене, копи!".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди. Як повідомили в прес-центрі поліції Буковини, близько 12 години в селі Йорданешті померла дівчина, яка наковталася таблеток.

Знай.ua писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.