Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка стала популярною завдяки програмам "Ревізор" та "Інспектор Фреймут" завжди вирізнялася поміж інших своїми вишуканими нарядами. Кожен вихід телеведучої на світський захід неодмінно запам'ятовувався неабиякою елегантністю.

Так, на сторінці "freimuteam" в Instagram вирішили порівняти кілька образів зірки, які вона обрала для важливих заходів. Варто зазначити, що для порівняння обрали три сукні чорного кольору в яких Фреймут з'являлася на світських заходах.

Ольга Фреймут, фото  "freimuteam"
Ольга Фреймут, фото "freimuteam"

Для першого заходу Фреймут обрала чорну коротку сукню, яка вдало підкреслювала її стрункі ніжки. Образ вона доповнила сумкою через плече, високим взяттям та стриманим браслетом.
На іншому заході Фреймут з'явилася у чорній сукні довжини міді, у якої знизу виднілося ніжне мереживо білого кольору. Зірка доповнила образ чорними туфлями та ніжними блондинистими локонами.
На третьому фото Фреймут позує у чорній мереживній сукні, довжиною нижче коліна. Телеведуча обрала акцентну сумку кольору фуксія, яка притягувала до себе всю увагу. Також вона доповнила образ масивними сережками та чорними туфлями.

"Який із total black образів на вашу думку є кращим? 1,2 чи 3? 🖤", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".