Стало відомо про інцидент з транспортом, який стався у Львові. Люди почали скаржитися на відсутність опалення.

Таким чином, повідомляється, що на сторінці "Варта1" в соціальній мережі Facebook з'явився пост від місцевого жителя, Олега Рудницького.

Він скаржиться на комунальний транспорт у Львові, а точніше, на відсутність опалення в ньому. Особливо зараз, коли по всій країні значно погіршилася погода.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Набридло вже, це ж соціальний транспорт, люди мерзнуть в салоні. До поручнів доторкнуться без рукавичок неможливо. Потрібно водія мовою до них притулити " - пише Олег Рудницький у своєму пості.

Варто відзначити, що погода в області дійсно зіпсувалася, синоптики писали, що варто очікувати морозів аж до 20 градусів.

Однак, це ненадовго, вже з наступного тижня негода піде на спад, і буде навіть плюсова температура.

Незважаючи на це, все одно слід опалювати громадський транспорт, так як попереду ще півтора місяці зими, і справжнє тепло прийде відносно не скоро.

Нагадаємо, що у Києві фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу. На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал Знай.uа, кияни влаштували розсадник ковіда прямо в маршрутці-маски не врятують. У маршрутному таксі №904 можна було спостерігати переповнений салон, недотримання соціальної дистанції і масочного режиму.

Також Знай.uа писав, що у Києві евакуатору дісталося від водія, чий транспортний засіб лон спробував відвезти. Він з ножем накинувся на службову техніку і перерізав стропи підйомника.