Стало відомо про те, що у Львові шахрайка сховала три телефон у нижній білизні. Хотіла нажитися на невинних людях.

Таким чином, повідомляється, що в суботу, 16 січня, в поліцію звернулися перехожі, які вказали на п'ять підозрілих осіб, які можуть бути причетні до злочинів.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області.

Як виявилося, це жителі Миколаївської, а також Одеської областей-три жінки і ще два чоловіки.
Двоє з них були вже раніше притягнуті до кримінальної відповідальності за крадіжку, і ось, мабуть, вони вирішили повторити цей «успіх».

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У однієї з жінок постійно дзвонив телефон, але вона не брала трубку, і це викликало сильну підозру. Співробітники правоохоронних органів попросили відповісти на дзвінок.

Жінка сильно почала нервувати, і все ж витягла з нижньої білизни не один, а відразу три телефони. У двох все ще були sim-карти, їх не встигли витягнути, тому співробітники поліції зуміли зв'язатися зі справжніми власниками.

Потерпілі написали заяву про злочин.

Нагадаємо, що у Тернополі чоловік не зміг придбати антисептик у супермаркеті. Всьому виною карантинні обмеження.

Як повідомляв портал Знай.uа, підприємці з Тернопільської області протестували під будівлею обласної державної адміністрації.

Також Знай.uа писав, що у Тернопільській області люди знищують природу. Ліс перетворюється поступово на звалище.