Стало відомо про те, як у Червонограді поліція перевіряє кишені у перехожих. Перші подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що в Червонограді, що у Львівській області, поліцейські вночі зупинили чоловіка, для того щоб перевірити кишені. Сталося це вночі п'ятниці, 15 січня, на вулиці Сокальська.

Поруч з ринком стався сумний інцидент. Співробітники правоохоронних органів зупинили чоловіка для того, щоб перевірити чи є у нього заборонені предмети.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

І тут відразу вилазить питання, чи можуть поліцейські безпідставно так робити, чи законно це.

Igor Chunys на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував відео з місця, але шкодує що не вдалося дозняти його до кінця, так як сідала батарея на телефоні.

Він на місце викликав співробітників поліції, яким розповів всю історію, і зав'язався конфлікт. Коли чоловік зрозумів, що справи не буде, він просто розвернувся і пішов.

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі- " ловіть мене, копи!".

Як повідомляв Знай.ua, 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди. Як повідомили в прес-центрі поліції Буковини, близько 12 години в селі Йорданешті померла дівчина, яка наковталася таблеток.

Знай.ua писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.