Відома українська телеведуча, яка щоранку радує українців у програмі "Сніданок з 1+1" Людмила Барбір нечасто ділитися зі своїми фанатами новими фото на своїх сторінках у соціальних мережах.

Можливо у телеведучої на це просто немає часу, адже навіть у свята вона продовжує тішити мільйони своїх телеглядачів. Днями за її імідж взявся телеканал "1+1" і опублікував два яскравих образи в пишних вечірніх сукнях.

" А який святковий образ @ liudmila.barbir тобі більше до душі: 1 або 2? Голосуй в коментарях. А ми вітаємо тебе і твоїх близьких з щедрим вечором. Нехай у ваші будинки заглядають тільки щастя, добро і любов, а всі негаразди обходять стороною. 1+1 - ти не один", - написали на офіційній сторінці телеканалу "1+1" в мережі Instagram.

У телеглядачів запитують, який образ їм більше подобається. Варто відзначити, що підписники телеканалу буквально за кілька годин наставили тисячі лайків, а також почали активно коментувати публікацію.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях користувачі мережі в буквальному сенсі розділилися на два табори. Одним більше припав до душі перший образ, а іншим, відповідно другий. І це не дивно, адже Людмила Барбір в обох образах вигладить карколомно.

Нагадаємо, Людмила Барбір з 1+1 стала втіленням жіночності: красуня показала, як увірвалася в 2021

Як повідомляв Знай.uа , ведучі "Сніданку з 1+1" перетворилися на дітей перед Новим роком: Сенічкін-ведмідь і Барбір-сніжинка

Знай.uа писав, Мазур, Мосейчук і Падалко з "1+1" показали своїх діток і подарували українцям справжню атмосферу свята