Правоохоронці визначили на марках яких автомобілів найчастіше їздять водії у нетверезому стані.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівської області.
Так, Львівські правоохоронці склали рейтинг автомобілів на яких найчастіше їздять водії у нетверезому стані. У Топ-10 за кількістю складених протоколів поліцією Львівської області за 2020 році перше місце зайняла автівки марки ВАЗ. Правоохоронці за рік склали 487 таких протоколів. На Другому місці Volkswagen, правоохоронці склали протоколи на 289 водіїв таких автівок. А от на третьому місці Mercedes-Benz, правоохоронці зафіксували 171 порушника.

Дорога, фото: скріншот з відео
Дорога, фото: скріншот з відео

Четверте та п'яте місце посіли Renault та Opel, поліціянти зупинили 170 та 167 порушників відповідно. На шостому місці автомобілі марки Skoda, у 2020 році було 137 таких порушників. На сьомому та восьмому місці BMW та Honda, і 134 та 117 порушника відповідно.
Дев'яте місце зайняли автівки марки Daewoo, поліціянти зупинили 85 водіїв-порушників. Та найменше з цього рейтингу правоохоронці зупиняли водіїв у нетверезому стані на автівці марки Ford, у 2020 році їх було 81.

Нагадавши, під Тернополем чоловік вкрав у колишньої бензопилу: "cтрашна помста" розсмішила всю Україну

Як повідомляв портал "Знай.uа", київський таксист може загриміти за грати через мультиварку

Також, "Знай.uа" писав, банда закарпатських підлітків обчищала квартири на іншому кінці України - гребли все, що погано лежало

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще