Максим Ярош з полку "Азов" обматюкав експрезидента України Петра Порошенка, який повертався першим класом з відпочинку на Галапагоських островах.

На оприлюдненому Telegram-каналом "Картковий офіс" відео видно, як Ярош різко підходить в літаку до Порошенка. Спочатку він дякує йому за безвізовий режим, а потім запитує чому він проміняв козацьке Різдво на острови.

"Петро Порошенко, спасибі за безвіз, але чому ви проміняли Козацьке Різдво на острови?"- запитав Ярош.

У відповідь Петро Порошенко лаконічно відповів"до побачення". При цьому Марина Порошенко зажадала, щоб Ярош вимкнув камеру і перестав їх знімати.
Але відразу ж після приземлення Ярош знову вирішив поговорити з Порошенком і почав всіляко його зачіпати при цьому використовуючи нецензурну лексику.

" Я хотів тебе запитати, Порох, тобі не здається, що ти повинен був бути в госпіталі військовому і поранених вмивати, а не їздити по островах. Хто я такий? Та я військовий, а ти хто такий? Ти Вася, який мутив гроші, мутив просто бабки на всьому, що можна, на танках, на всьому. Тобі не соромно?",- вигукував Ярош.

На це Порошенко відповів Ярошу, що він повторює російську пропаганду, а дружина президента зазначила, що і розмовляє він російською.

"Російську пропаганду, б**дь. Тварина й**ана ти, я тобі кажу-ти тварина й**ана , Порошенко", - вигукував вже українською мовою "Азовець".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто нагадати, що раніше цей же Telegram-канал "Картковий офіс" писав про те, що Порошенко з сім'єю проводить відпустку на Галапагоських островах. Сім'я експрезидента орендувала на умовах анонімності яхту класу люкс Archimedes, вартість оренди в місяць якої обходиться близько 350 тисяч доларів. Але незабаром пресслужба Порошенка виступала зі спростуваннями.

Петро Порошенко на відпочинку, фото Telegram-канал "Картковий офіс"
Петро Порошенко на відпочинку, фото Telegram-канал "Картковий офіс"

Варто відзначити, що місцеві журналісти зафіксували всіх членів сім'ї п'ятого президента в дьюті-фрі аеропорту міста Гуаякіль вже перед посадкою в літак.

Петро Порошенко на відпочинку, фото Telegram-канал "Картковий офіс"
Петро Порошенко на відпочинку, фото Telegram-канал "Картковий офіс"