Відома українська співачка та дружина Заслуженого артиста України Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко має багатотисячну аудиторію фанів у соціальних мережах та з задоволенням ділиться з ними подробицями свого життя чи новими світлинами.
Цього разу зірка поділилася світлиною з відпочинку з коханим чоловіком у теплих краях. Зазначимо, що на відпочинок вони поїхали з усією родиною, включно з мамою Тоні Ніною Матвієнко.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: іnstagram tonya_matvienko
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: іnstagram tonya_matvienko

Матвієнко позує на фоні водойми й сидить на містку у білому купальнику. Свій образ Тоня Матвієнко доповнила сонцезахисними окулярами.
У цей час чоловік зірки вирішив охолодитися у водичці та стрибнув з містка. Саме у польоті камера зафіксувала Арсена Мірзояна, який от-от плюхнеться у воду.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: іnstagram tonya_matvienko
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: іnstagram tonya_matvienko

"Юний орел @arsen_mirzoian 😂", - так жартівливо підписала артистка свою світлину з коханим чоловіком на відпочинку.

До слова Арсен Мірзоян у розділі "сторіз" опублікував відео з чуттєвим танцем зі своєю дружиною під час відпочинку. Пара зараз проводить час в Єгипті і публікує різні відео і фото з відпочинку в соцмережах.

На відео можна помітити, як артист танцює з дочкою на плечах на відпочинку в Єгипті. При цьому, пісню на тлі виконує вокаліст групи "ТІК" Віктор Бронюк.

Нагадавши, "Холостячка" Леся Нікітюк оголила розкішні груди в прозорому бюстгальтері: "завжди так виглядаю"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Настя Каменських у крихітному бікіні показала, як пустує з Потапом у басейні: дуже апетитно

Також, "Знай.uа" писав, Ольга Сумська виправдалася за конфуз з "мовою" в серці Карпат: "Мене це загартовує"