У Львові як і в багатьох містах України пройшла акція протесту щодо підвищення тарифів на комунальні послуги. Також відбувся відкритий діалог між учасниками акції «Тарифний майдан» і представниками «Львівоблгазу».
Про це повідомили представники Львівського відокремленого підрозділу ГО «Стоп корупції».
Так, стало відомо, що у понеділок, 11 січня до Львівського відділення акціонерного товариства «Львівгаз» прийшли мітингувальники. Вони вимагали зниження тарифів та встановлення громадського контролю за ціноутворенням.
Учасники мітингу зазначають, що громадськість узгодила необхідність контролю за діяльністю «Львівоблгазу». Також люди вирішили самоорганізовуватись і збиратися кожного понеділка.

Протест у Львові, скріншот із відео
Протест у Львові, скріншот із відео

Варто зазначити, що на відео, яке оприлюднили у ютубі видно, що акція протесту проходила досить спокійно, а за дотриманням правопорядку спостерігала львівська поліція.
Варто зазначити, що учасникам акції у Львові повідомили, що 7 лютого буде проведений з’їзд учасників усіх областей у Львові з метою узгодження всіх дій «тарифного майдану».

Нагадаємо, раніше українців попередили про космічні штрафи за борги по комуналці: кого можуть "прив'язати" до батареї

Як повідомлявпортал Знай.ua, українців змусять ще раз платити за ту ж комуналку: особливо важко буде без ОСББ

Також Знай.ua писав, що тарифи на газ знову жахають українців: скільки доведеться платити за доставку в 2021

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще