У Львові місцеві жителі помітили автівку з юним "водієм" та псом на пасажирському сидінні.
Відповідне фото оприлюднили у соціальній мережі фейсбук у спільноті "Х***вий Львів".
Так, у Львові у середу, 6 січня на одній з вулиць міста помітили припарковану автівку жовтого кольору. У салоні транспортного засобу за кермом сидів маленький хлопчик, а поруч з ним на пасажирському сидінні його пес. Імовірно батьки хлопчика відійшли не надовго в магазин та залишили малечу в автівці разом з собакою, а допитливий хлопчик переліз на водійське сидіння.
Це потішило місцевих жителів тому вони вирішили пожартували над цим:

"Чим би дитя не бавилось, лиш би не ганяло по місту на машині з псом", - жартівливо сказано у підписі під фото.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Користувачам мережі прийшовся до душі знімок юного "водія", і вони в коментарях вирішили пожартувати, що хлопчик разом з псом охороняють автівку.

"Дитиську наразі не до забав, коли виконує функції охоронного пристрою, разом зі псом", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, під Тернополем чоловік вкрав у колишньої бензопилу: "cтрашна помста" розсмішила всю Україну

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", київський таксист може загриміти за грати через мультиварку

Також, "Знай.uа" писав, банда закарпатських підлітків обчищала квартири на іншому кінці України - гребли все, що погано лежало