Відома українська телеведуча Леся Нікітюк часто тішить своїх підписників у Instagram новими світлинами. Також зірка часто підіймає настрій українцям влучними жартами.
Цього разу Леся Нікітюк показала українкам лайфхак, як виглядати гарними та стрункими на фото після новорічних застіль. Телеведуча зняла відео на якому вона стоїть біля дзеркала у білизні чорного кольору, що складається з трусиків із завищеною талією і міні-топа. А ззаду зірки стоїть дівчинка яка тримає їй талію та перетягує шкіру на спину і так вона виглядає візуально тоншою.

Леся Нікітюк \\ instagram lesia_nikituk
Леся Нікітюк \\ instagram lesia_nikituk

"Так і працюємо 😆 Ловіть лайфхак❤️", - написала Нікітюк під відео.

Користувачам мережі припала до душі порада телезірки й вони прийнялися коментували відео.

"Живий фотошоп😂", "Так тримати", "Мені потрібна така Оля", "Леся - огонь🔥 обожнюю", "Ахаха найкраща😂❤️", "Клас взяла на замітку🔥", "супер ідея", "Ахахах, ну богиня😂 ", - такі коментарі залишили користувачі мережі під відео Лесі Нікітюк.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів