У Польщі рідні розшукують українця, який понад шість місяців не виходить на зв'язок.
Про це повідомляється на сторінці у facebook “Я в Польщі – Я в Польше – yavp.pl”.
Так, стало відомо, що у Польщі загадково зник Мельниченко Сергій Юрійович. Відомо, що чоловік 1979 року народження поїхав до Польщі, ще минулого року, але наразі вже близько 6 місяців зв’язку з Сергієм не має.

Мельниченко Сергій Юрійович, фото “Я в Польщі – Я в Польше – yavp.pl”

“Увага! Зник українець, Мельниченко Сергій Юрійович, 1979 року народження. Поїхав до Польщі 8 лютого 2019 року в околиці Варшави. Уже більше ніж півроку з ним немає зв’язку. Рідні просять про будь-яку інформацію про чоловіка. Контактна особа Роман Садляк”, – ідеться у дописі.

Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили чи знаєте щоб про місцеперебування цього чоловіка, то прохання повідомити про це до правоохоронців. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я українця.

Нагадавши, у Києві зник молодий бородань, рідні в жаху: "У нього коронавірус!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі зникла школярка з собачкою: вийшла на прогулянку і крізь землю провалилася

Також, "Знай.uа" писав, на Буковині 15-річний школяр колядував чотири дні, мати ледь не посивіла

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще