На Донбасі загинула 29-річна військова з Вінниччини. У жінки залишилося двоє маленьких діток.
Про це повідомили у Вінницькій обласній державній адміністрації.
Так, стало відомо, що у районі проведення операції Об'єднаних сил у Донецькій області загинула старший солдат Вікторія Слободянюк. Жінка проходила військову службу у зоні ООС за контрактом.

Вікторія Слободянюк (Фото: Суспільне)

Зазначається, що вона померла 8 січня 2021 року, обставини її смерті не розголошуються. Вікторія самостійно виховувала двох донечок 2010 та 2012 року народження за якими останнім часом наглядали батьки-пенсіонери.

" Ось такі Різдвяні страшні подарунки принесла нам війна! Дітки Вікторії тепер ( старше – першокласник), круглі сироти. Мама пішла на війну, щоб прогодувати їх…Люди! Може досить кататись на лижах! Відкриймо очі! Бо яке ж це в дідька перемир’я?", - написала у фейсбук Katrusya Ukrainka.

Скріншот поста у фейсбук

Жінку поховали у понеділок, 11 січня у селі Вовчок Немирівського району Вінницької області у якому вона народилася та проживала.

Нагадаємо, на сторожі держкордону з Росією стала спритна вівчарка Лора: затримує порушників і виявляє контрабанду.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, три порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню було зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу.

Також портал Знай.uа писав, що бойовики на Донбасі обстріляли простих робітників, ЗСУ надали урок – більше не полізуть.