Маленький Іванко народився одним із двійні, і на його долю випали чималі випробування. Через те, що малюки народилися передчасно, це вплинуло на їх здоров'я.
Медики діагностували у новонароджених ретинопатію недоношених у обох дітей, передає ТСН.

«Нас прооперували у два місяці в місті Київ (Охматдит), кожному з дітей робили по дві операції на очах. Але, на жаль, Вані вони не допомогли, хвороба прогресувала і дитина залишилася сліпим на два ока», - розповідає мама хлопчика.

Маленький Іванко потребує допомоги, фото ТСН

Українцям порадили звернутися до закордонних лікарів, які мають досвід порятунку зору малюкам із таким діагнозом навіть у найскладніших стадіях. Родині дали надію, що частину зору таки повернуть, тож вони поїхали на перші дві операції. Наразі Іванку потрібна ще одна операція, бо в одному оці з'явився рубець після операції, який відшаровує сітківку.

"І цей рубець нам потрібно прибрати, в другому оці у нас гігантський розрив сітківки, який спробували «заліпити», але однією операцією це не вдалося зробити. Тепер потрібно Іванку на обох очах операції. Вони будуть проводитися в різні дні в лютому», - розповідає мама дітей.

На обидві операції знадобиться понад 100 тисяч гривень. Для родини із Донеччини – це непосильна сума. Якщо вас не залишила байдужими історія родини, то допоможіть дитині відновити зір.
Реквізити для допомоги:
ПриватБанк
4149 4390 4504 6384
4731 1856 1990 9911
Копиця Анжела Ігорівна

Нагадаємо, раніше у Києві медики дивом врятували дворічного малюка: "Мама не дозволила в лікарню"

Як повідомляє портал Знай у Харкові медики запустили серце чоловіка посеред вулиці: "впав з велосипеда"

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай писав, що Закарпатські лікарі зробили неймовірне для жінки з епілепсією-народилася заново