Колишня дружина відомого українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва майже завжди залишалася в тіні свого відомого чоловіка, який прагнув реалізуватися творчо.
Так, Лариса Созаєва опублікувала пост, у якому натякнула, що бути дружиною відомо артиста було тяжко. Жінка заявила, що сюжет кінодрами “Дружина” (2017) скидається на історію її спільного життя з Віктором Павліком.

Скріншот поста у фейсбук

“Хочете дізнатися, як я жила 25 років у шлюбі? Що таке життя із творчою особистістю? На якому фундаменті будують кар’єру? Чим жертвує людина? Як грає на публіку? Подивіться цей фільм!” – порадила вона, оприлюднивши фото афіші кінофільму.

Підписники колишньої дружини Павліка одразу ж в коментарях почали писати здогадки, що ж не влаштовувало Созаєву у шлюбі з артистом.
"Догадуюся, слава чоловіку, а жінка то так.. але роль жінки також є дуже велика, і навіть більша, чим можна подумати...", "Чому жінки живуть так, аж 25 років?? Невже людині треба 25 років, щоб зрозуміти істину?", "Приблизно уявляю без фільму. Думаю відсотків на 85 - 90 орієнтуюся. Але фільм обов'язково гляну. Заодно і свої орієнтири перевірю і задоволення отримаю від перегляду. Спасибі, Лариса!", "Бачила. Хороший фільм Але у ньому більше підіймається тема плагіату. Так, з творчими людьми жити непросто!", "Лора, сьогодні перший раз зайшла подивилася на "новую жену"!!!! Побачила їхні фоткі, йому точно щось бракує. Ну ладно вона сцикуха дурна, але ж він...", - такі коментарі залишили користувачі мережі під дописом жінки.

Скріншот коментарів

Созаєва – третя дружина Павлика. У цьому шлюбі в артиста народився син Павло Павлік. Він помер у серпні 2020 року після боротьби з раком – у 2018 році у сина артиста діагностували онкологічне захворювання. Павлу Павліку був 21 рік.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще