На Львівщині у порівнянні з минулим роком значно збільшилась кількість безробітних.
Про це повідомляє "Тvoemisto.tv".
Так, стало відомо, що кількість безробітних на Львівщині у порівнянні із минулим роком збільшилась удвічі. Найбільше карантин вдарив по малому і середньому бізнесу.

Безробіття, кадр з відео
Безробіття, кадр з відео

«Безробіття у нас стрімко зростає. За даними обласного управління статистики, за 9 місяців 2020 року кількість безробітних склала 84,1 тисяч осіб. Зараз на обліку у Львівському обласному центрі зайнятості перебуває 28,2 тисячі осіб. Торік в такий період ця цифра була удвічі меншою», – каже голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький.

За словами Козицького наступного року в області планують створити не менше, ніж 5 тисяч робочих місць. На Мостищині планують збудувати завод з виробництва екотари, а у Сокільниках, поблизу Львова, великий «Епіцентр», він стане логістичним центром за аналогією американського «Амазону».
Також в області діє декілька програм для підтримки бізнесу. Перша дає змогу відшкодувати частину відсотків за кредитами підприємцям, які працюють у галузі деревообробки, виробництва меблів, виробництва харчових продуктів, легкої промисловості. Водночас програма для агровиробників передбачає компенсацію відсотків за кредитами.

Нагадаємо, на сміття і гарячу воду Кабміну" зіллють " майже 10 мільйонів. Такий "подарунок" уряд підклав українцям під новорічні свята.

Як повідомляв "Знай.ua", українці "рознесли" святковий Офіс Президента за живі ялинки і шаурму

Знай.ua писав, Ніколи не просіть цього у Бога: повний список заборон в молитвах перед Різдвом

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще