Справжня зимова погода ще не показувалася цьогоріч українцям. Навіть Новий рік та різдвяні свята львів'янам довелося зустрічати без снігу та значних морозів.
Проте упродовж тижня на Львівщині очікується різке зниження температури до 16 градусів морозу. Про це повідомили у Львівському гідрометцентрі.
11, 12 та 13 січня на дорогах Львівщини буде спостерігатися ожеледиця. Тому водіям та пішоходам потрібно бути вкрай обачними у цей період. Погода буде хмарна із проясненнями. Вночі очікують місцями невеликий сніг, удень без опадів. Вночі та вранці слабкий туман.

Сніг, фото: Unian
Сніг, фото: Unian

Вітер буде південно-східний (3 – 8 м/с), а температура коливатиметься вночі від 3 до 8° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.
У середу, четвер та п’ятницю у Львові синоптики прогнозують сніг і хмарну погоду. У п’ятницю буде 6° морозу удень, а у суботу температура впаде до 12, 16 градусів морозу.

Нагадаємо, раніше Весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом

Як повідомляє портал Знай Закарпаття засинає снігом, синоптики закликали до обережності – " в гори-ні ногою!"

Також Знай писав, що Київщину засипає снігом, рятувальники б'ють на сполох: "літню гуму залиште вдома"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще