Відома співачка Аліна Гросу зараз як і більшість зірок українського шоу-бізнесу новорічні канікули проводить на відпочинку. Зірка з задоволенням ділиться зі своїми фанатами подробицями зі своєї подорожі.
Так, цього разу Аліна Гросу розповіла, що відпочивала у Georg Park, який розташований у селі Тарашани Чернівецької області. Там зірка разом зі своїми близькими людьми каталася на плюшках (сноутюбінг). Зірка зізналася, що так захопилася зимовою розвагою, що навіть відбила свою "п'яту точку".

Фото Іnstagram Аліни Гросу

" Каталися в Тарашанах на плюшках з крутої гірки, дві секунди вільного падіння, життя перед очима і відбита попа 😂 😅 😅 😅 протилежна стать щаслива до жаху))) а мені було на що приземлятися, так що я посміхаюся🙃 🙃 🙃 ", - написала зірка.

Варто зазначити, що на фото поруч з Гросу позував російський актор Роман Полянський, який став для розлученої співачки новим захопленням. Останнім часом їх спільні знімки часто почали з'являтися у соціальній мережі зірки.

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу віддалася в руки відомого красеня

Як повідомляв портал Знай.ua, Аліна Гросу розповіла, кому зобов'язана своєю кар'єрою

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав, Аліна Гросу розповіла про плани на 2021 рік