У Львові, 9 січня, під час затримання чоловіка постраждав поліцейський.

Про це повідомляла пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Повідомляться, що виклик на вулицю Китайську надійшов близько 11: 00. Заявницею була мати 27-річного львів'янина. За її словами, вона знайшла у сина наркотики.

Коли екіпаж приїхав на місце події, то застав у кімнаті чоловіка і безлад. Згорток з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичного походження забрала мати чоловіка зі столу.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Патрульні попередили львів'янина, що на місце події викличуть слідчих для вилучення підозрілої речовини. Почувши це чоловік почав агресивно поводитися, погрожувати поліцейським фізичною розправою і нецензурно висловлюватися.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

Львів'янин став у бойову стійку і спробував напасти на копів.

Правоохоронці вирішили затримати бешкетника, але той чинив активний опір, відбивався ногами, руками і головою. В один момент, затриманий вкусив патрульного за ногу.

Медики діагностували у поліцейського забій ноги і кусану рану стегна.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

Неадекватного львів'янина доправили до Личаківського відділу поліції. Йому загрожує відповідальність за ч.2 ст. 345 (умисне заподіяння працівнику правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) ККУ.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

Йому загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 14-річна Джульєтта посварилася з коханим і змусила копів посивіти – "влаштую пожежу і викинуся з вікна!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Мати, яка викинула з 8 поверху трирічного сина, опинилася за гратами- " іншим наука буде"

Також «Знай.иа " писав, що Озвірілий харків'янин вдарив касирку з ноги в обличчя і зловив миттєву карму: "героя" швидко знайшли