Стало відомо про те, що в Італії, поблизу Риму, в річці виявили тіло Українки. Причина смерті невідома.

Таким чином, повідомляється, що поруч з Римом, в річці Тибр виявили тіло жінки. Сталося це ще напередодні Нового року, 27 Грудня.

Поліція кілька діб не могла встановити особу загиблої, так як пролежало воно на дні досить довго.

Швидка допомога, фото: скріншот з відео
Швидка допомога, фото: скріншот з відео

Розслідування тривало кілька днів, а потім провели розтин тіла, яке показало, що сліди насильницької смерті відсутні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Поліція ідентифікувала особу загиблої завдяки відбиткам пальців на тілі. Жінка була в базі, так як продовжувала і брала дозвіл на проживання в Італії. Нею виявилася 58-річна українка.

Проживала вона в Кастель-Вольтумо, що в регіоні Кампанія, поруч з річкою Вольтуно. Місце де знайшли тіло, знаходиться приблизно в 200 кілометрах від неї, і в поліції припустили, що труп забрала течія.

Загибла проживала в країні приблизно 20 років, і доглядала за людьми. У середині грудня син жінки повідомив про те, що мама пропала.

Незважаючи на висновок поліції, що слідів насильницької смерті немає, причину смерті ще не встановили, тому слідство триває.

Нагадаємо, що у Дніпрі медики врятували життя 16-річного Єгора, якого 20 вересня збили на пішохідному переході.

Як повідомляв портал Знай,у Дніпрі знайшли чоловіка, якого нещодавно розшукували по всьому місту. На жаль, він виявився мертвий.

Також Знай писав, що небайдужий дніпрянин пожертвував 10 тисяч гривень в обласну дитячу лікарню.