Стало відомо про те, що жителі Львова знову везуть Різдво жителям Донбасу. Позитивні емоції для захисників.

Про це повідомили на сайті armyinform.com.ua.

Таким чином, повідомляється, що вже сьомий рік в район проведення операції Об'єднаних сил зі Львова відправляється спеціальний військово-Волонтерський "десант". Його головна місія полягає в тому, щоб принести дух Різдва і Нового року в окопи, принести позитив бійцям, адже їм це необхідно Чи не більше всіх.

Крім святкового настрою, на Донбас їдуть і 7 тисяч вареників, які були зліплені в селі Пікуловичі. Полковник Віталій Провозін говорить про те, що нашим захисникам потрібні позитивні емоції, домашня атмосфера, так як багато хто з них давно не були вдома, і не мали можливості відсвяткувати Різдво і Новий рік вдома.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Волонтери зі Львова, фото: Арміяінформ
Волонтери зі Львова, фото: Арміяінформ

Активно підключали до цього і львівських артистів, і потім почали робити аналогічні виїздки і на Великдень, і інші свята.

Якщо минулі роки вони їздили туди максимум на п'ять діб, то цього разу планують вітати хлопців усі свята. Вирушили вони напередодні Дня Святого Миколая.

Нагадавши, молодий українець змінив навчання за партою на службу в ЗСУ: "Справжня школа ближче до ворога". Відразу після випуску з будівельного училища Іван поповнив лави українського війська, адже змінити парту на армію хлопець хотів давно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ схилила голови через загиблих на Донбасі побратимів: кращі снайпери віддфали життя за Україну.

Також "Знай" писав, Воїни ЗСУ показали на що здатні в бою: кадри танкових тренувань в зоні ООС перехоплюють дух.