Стало відомо про інцидент, який стався у Львівській області. Підліток намагався накласти на себе руки, але поліцейські його врятували.

Таким чином, повідомляється, що неповнолітній хлопець намагався порізати себе ножем, але на щастя все обійшлося.

Почалося все з виклику на вулицю керамічну, де, як розповіли очевидці, невідомий юнак бігав з ножем, і наносив собі каліцтва. Співробітники правоохоронних органів виявили його вже на вулиці Володимира Великого.

Спочатку він почав тікати від патрульних, але швидко зрозумів, що бігти безглуздо, і приставив собі до грудей ніж. Якби хтось із копів підійшов ближче, він погрожував зарізати себе.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Патрульний Роман Страміка стояв в метрах десяти від підлітка, і почав вести переговори. У той же час напарник Юрій Цебенко почав викликати підмогу і швидку допомогу, так як у неповнолітнього на руках вже були порізи.

Коли співробітники правоохоронних органів почали просити перев'язати йому рани, той почав показово себе далі різати.

Патрульним вдалося знайти правильні слова, і переконати його викинути ніж. 17-річний хлопець був переданий медикам. Після госпіталізації в медичний заклад була привезена мати підлітка.

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі - "ловіть мене, копи!".

Як повідомляв Знай.uа, 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди.

Знай.ua писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.