Стало відомо про те, що у Львові шостий рік поспіль пластуни колядують заради того, щоб врятувати хворого хлопчика. Сім'я молить небайдужих про допомогу.

Таким чином, повідомляється, що для Юрія Клюса на Різдво влаштували благодійний вертеп. Шостий рік пластуни роблять добру справу для дитини, у якого спінально м'язова атрофія.

Для того, щоб зібрати йому гроші, влаштовується вертеп щороку. Пандемія звичайно внесла свої корективи, але від акції вони не відмовилися, і провели онлайн.

Дітям, які колядують, від 3 до 13 років. Пластуни в курсі хвороби хлопчика, і щорічно намагаються його відвідувати.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Біля ліжка маленького Юри стоїть відразу кілька апаратів. Вони допомагають йому жити. Один допомагає дихати, другий міряє рівень кисню в крові. Їсть він через трубочку, спеціальні суміші. Вони у нас не продаються, тому закуповують за кордоном.

Виділяють на утримання дитини не більше 3500 в місяць, а потреби, як можна зрозуміти, в кілька разів більше.

Йде мінімум 25 тисяч гривень.

Минулого року хлопці зібрали грошей, яких вистачило на цілий рік спеціального харчування. Цього року є надія, що їм знову вдасться зібрати грошей, незважаючи на карантин.

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві мати викинула з 8-го поверху трирічну дитину і виправдалася перед копами: "не могла більше дивитися".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.