Стало відомо про те, що за день до локдауна у Львівську «Криївку» вишикувалася кілометрова черга. Останній ковток свободи перед карантином.

Таким чином, повідомляється, що Львівський популярний ресторан «Криївка» перетворився на культове місце дуже давно, однак, у четвер, 7 січня там був аншлаг.

Криївка у Львові, фото: вільне джерело
Криївка у Львові, фото: вільне джерело

У проході вишикувалася кілометрова черга з місцевих жителів і гостей міста Львів.

На фотографії, яка потрапила в мережу, видно, що народ абсолютно не дотримується соціальної дистанції, і впритул стоять один біля одного. Все бля того, щоб поласувати тутешніми стравами, і випити місцеве пиво.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Є ще одна причина, по якій люди вирішили відвідати масово цей заклад, І мова зараз не про Різдво.

Починаючи з п'ятниці, 8 січня, в Україні ввели локдаун, по 24 січня. Практично як навесні минулого року, але не з такими жорсткими обмеженнями.

Публікація КМДА: Facebook
Публікація КМДА: Facebook

Починаючи з 8 січня, закладам громадського харчування забороняється приймати відвідувачів. Кафе, РЕСТОРАНИ, БАРИ, їдальні, закусочні зможуть працювати тільки в режимі на винос або на доставку замовлень. Будуть закриті кінотеатри, театри та інші Заклади культури, крім історико-культурних заповідників.

Нагадаємо, МОЗ попередило про фейки щодо заборонених товарів: будьте уважні

Як повідомляв портал "Знай", пенсійні обмеження від Зеленського, нові ціни на проїзд, Кримська "зрада" і телефонні атаки-головне за ніч

Також, "Знай" писав, під час локдауну українців залишать без одягу, засобів гігієни та інформації: у МОЗ звернулися до Кабміну