Відома українська телеведуча Леся Нікітюк часто ділиться зі своїми фанатами знімками з життя. День Різдва не став винятком, дівчина поділилася фотографією з білосніжним красенем.

Таким чином, повідомляється, що нові знімки з'явилися на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram. Там вона з'явилася в білому махровому халаті, а на голові у неї рушник.

Зробила знімок відома телеведуча у дворі будинку, але, не це найголовніше. На задньому тлі зачаївся Сніговик, у якого ніс-морквина, а руки-гілочки. На голові у нього прозоре пластикове відро.

"Я тебе зліпила з того що було...",- підписала фотографії ведуча. І дійсно цікаво з чого, адже, у дворі будинку більше немає ніде снігу, навколо зелений газон.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У кадрі опинився і пес Лесі Нікітюк на ім'я Рафік, який мабуть допомагав. Він з'їв морквину, яка служила сніговику носом.

Знаходиться зараз дівчина в рідному місті, Хмельницькому. Ймовірно, що вона приїхала побачити рідних, і зустріти з ними свято - Різдво.

Раніше повідомляли, красуня-дочка Ольги Сумської оголила пишне декольте в сміливій сукні: "ви про що подумали?".

Як повідомляв Знай.ua, Лисий мужчинка носить спідниці і шпильки, дружина і шеф не проти: "ось вона, влада жінок".

Знай.uа писав, Фреймут "віджала" у Лесі Нікітюк юного красеня: "що порадите?".

На новому фото Ольга позує з молодим 26-річним хореографом Іллею Падзіною, з яким напередодні спекотно позувала інша телеведуча Леся Нікітюк.