Стало відомо про те, що у Львівській області чоловік прив'язав собаку до автомобіля, і почав тягнути бідну тварину по дорозі.

Таким чином, повідомляється, що стався цей страшний інцидент в селі Старичі, що в Яворівському районі Львівської області. Чоловік прив'язав пса до автомобіля, і почав тягнути по всьому селу.

Про це повідомила небайдужа місцева мешканка, яка бачила все це своїми очима.

Шкуродер у Львові, фото: Facebook
Шкуродер у Львові, фото: Facebook

Чоловік на швидкості тягнув прив'язану до машини собаку аж до переїзду. Жінка молить про допомогу, щоб чоловік був покараний.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шкуродер у Львові, фото: Facebook
Шкуродер у Львові, фото: Facebook

Коли йому почали робити зауваження, шкуродер відповів, що він зі своєю собакою може робити все, що він захоче. Причиною такого вчинку стало те, що тварина загризла три курки.

Шкуродер у Львові, фото: Facebook
Шкуродер у Львові, фото: Facebook

Нагадаємо, що покарання передбачене за жорстоке поводження тваринами (ч.2 ст. 299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами) — обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що тернопільські школярі передали притулку та ветеринарній клініці подарунки. Діти зібрали крупи, корми для тварин, медикаменти та багато іншого, щоб ветеринари змогли допомогти бездомним тваринам.

Також Знай писав, що кішка Моніка пережила зраду перших господарів і опинилася в притулку через хворобу. Однак її взяли небайдужі люди і виходили. Тепер тварина вибрала собі лідера і пильно стежить за ним поки він працює за комп'ютером.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях зоозахисники та волонтери рятують собаку, яка пересувається на " інвалідному візку". Що сталося з твариною достеменно невідомо, але волонтери кажуть, що їй необхідна діагностика та реабілітація.