У мережі розповіли про те, як приготувати кольорові вареники без хімії. Ця страва ідеально доповнить святковий стіл.

Таким чином, спочатку потрібно приготувати заварне тісто.

Для цього вам потрібно буде промити шпинат, після чого залити його окропом. Залишаєте його під кришкою хвилин на п'ять.

Ошпарений шпинат слід промолоти блендером. Отриману масу протираєте через сито, і до отриманого результату доливаєте воду, щоб в сумі було 250 мілілітрів.

У ємність зі шпинатом додайте сіль, ложку оцту, і дві ложки соняшникової олії. Ставите на вогонь, щоб закипіло, і весь шпинат виливаєте в просіяне борошно.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Спочатку перемішуєте ложкою, а потім руками тісто має вийти хорошою розмальовки, на якій буде видно частинки шпинату. Залишаєте на 10 хвилин.

Для того, щоб зробити тісто рожевого відтінку, потрібно виконати ті ж дії, але з соком буряка.

Перейдемо до начинки. Можна взяти пюре картоплі з шматочками обсмаженої цибулі. Також можна відварити капусту, і посмажити з цибулею і томатною пастою.

Розкачуйте тісто, після чого потрібно вирізати невеликі гуртки, з яких можна зліпити вареники.

На них викладаєте начинку, і загортаєте.

Все, ваші вареники готові, можна варити, а потім приступати до ласощів.

Нагадаємо, швидка і смачна закуска з лаваша - як приготувати сирні палички з часником. Сирні палички в лаваші з часником-це дуже швидка і смачна закуска, яку можна приготувати за лічені хвилини

Як повідомляв портал Знай, ситний турецький суп з червоної сочевиці-страва, яка зарядить енергією на весь день. Готується швидше, ніж квасоля або горох-оригінальний рецепт ситного турецького супу з сочевиці

Також Знай писав, картопляні биточки, як в дитинстві-швидкий рецепт улюбленої страви, яка розлетиться моментально