Стало відомо про те, що у Львові провели унікальну пересадку органів. Серце пішло жителю сонячної Одеси.

Таким чином, повідомляється, що в клінічній лікарні швидкої допомоги Львова провели операцію з трансплантації органів. Загибла 47-річна жінка віддала свої органи, і в такий спосіб врятувала відразу чотирьох.

Її серце тепер б'ється в тілі 45-річного жителя Одеси, як повідомила на сторінці киянка Ірина Заславець, в соціальній мережі Facebook.

Жінка померла від крововиливу в мозок, і все її життя сім'я знала про те, що у загиблої в голові аневризма. Трагедія могла статися в будь-який момент.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Коли це все ж сталося, то лікарі виявилися безсилі, і родичі прийняли рішення віддати органи рідної людини іншим, які цього сильно потребують.

47-річному чоловікові та 35 – річній жінці з Тернопільської області – нирки, а печінку-39-річній пацієнтці з Житомира.

Ну, а серце, як згадувалося вище, пішло одеситу.

Всі ці операції лікарі проводили в один момент, в різних операційних, і закінчилися теж благополучно.

Нагадаємо, раніше Українські лікарі провели унікальну операцію, друге життя для людського серця: "дякую за шанс"

Як повідомляє портал Знай.ua Українцю пересадили серце загиблого чоловіка, львівські хірурги створили диво: "Дякую за життя"

Також Знай.ua писав, що Вертоліт з донорським серцем впав на лікарню, але операцію не зупинили-сюжет крутіший за голлівудські фільми