Стало відомо про те, що в Польщі пропало двоє жителів Львівської області. Ніхто не знає де вони можуть бути.

Зниклі мешканці Львова, фото: Facebook
Зниклі мешканці Львова, фото: Facebook

Таким чином, повідомляється, що жителі Бродівського району востаннє були помічені в місті Варшава, що в Польщі. Новина про це з'явилася на різних сторінках в соціальних мережах.

Зниклі мешканці Львова, фото: Facebook
Зниклі мешканці Львова, фото: Facebook

Всіх небайдужих просять, якщо раптом буде щось відомо про їх місцезнаходження, або випадково побачите їх де небудь, наберіть по спеціальній лінії «102», або ж за номером телефону +380 68 905 5283 Оксана-дочка.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Зниклі мешканці Львова, фото: Facebook
Зниклі мешканці Львова, фото: Facebook

Де вони можуть перебувати в даний момент, ні у кого немає навіть припущень. Залишається сподіватися, що співробітникам правоохоронних органів вдасться їх знайти, або ж вони самі оголосяться.

Нагадавши, Знай писав, що під Харковом розшукують пенсіонерку, яка вийшла з дому і не повернулася. Рідні дуже переживають за жінку, так як їй регулярно потрібно робити уколи інсуліну. Мешканку Нововодолазького району Востаннє рідні бачили рано вранці 23 листопада. 66-річна пенсіонерка вийшла з дому о 7: 30 і зникла безслідно.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.