Стало відомо про те, що у Львові співробітники правоохоронних органів знайшли більше однієї тонни героїну. Горе-бізнесмени попалися на гарячому.

Таким чином, повідомляється, що злочинна контрабанда була організована громадянами з Туреччини. Загальна сума товару, яка була знайдена співробітниками правоохоронних органів, склала приблизно 2,3 мільярда гривень.

Щоб переправити всі наркотики до Львова, вони були задекларовані під виглядом звичайних харчових продуктів.

Про це повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Везли всю партію з Пакистану, почали ще в грудні минулого року, і через порт» Південний " В Одесі. Після того, як наркотики опинилися б у Львові, товар розійшовся б країнами Європейського Союзу.

Контрабанда у Львові, фото: СБУ
Контрабанда у Львові, фото: СБУ

Але, тепер, замість захмарної суми грошей, ці зловмисники отримають близько десяти років в'язниці.

Точна вага партії наркотичних засобів склала 1035 кг.Оперативники затримали трьох іноземців у Львові, коли вони фасували наркотики в орендованих складах. Того ж дня затримали одного з організаторів наркотрафіку.

Нагадаємо, раніше Популярний супермаркет продав клієнту зниклу "Машеньку": "не дожила вона три дні"

Як повідомляє портал Знай Хмельничанам впарюють гнилі мандарини перед Новим роком, пахне огидно: "зате зі знижкою!"

Також Знай писав, що ГНілі батони і вусаті гості: в популярному супермаркеті українцям відбили апетит, більше ніяких застіль