Помер 30-річний мукачівець, якому 25 грудня у Львові пересадили серце. Причиною смерті молодого чоловіка, стала масова відмова роботи внутрішніх органів.

Про це повідомив медичний директор з анестезіологічної роботи Львівської лікарні швидкої допомоги Іван Міськів , передає Galnet.

За словами медика, тривалі проблеми пацієнта з серцем мали сильний вплив. Смерть пацієнта настала в результаті поліорганної недостатності, яку спровокували печінкова і ниркова недостатності. А вони в свою чергу, з'явилися в наслідок серцевої недостатності.

"Пацієнт потребував трансплантації. На жаль, з декомпенсацією щодо печінки і нирок ми не змогли впоратися”, - повідомив медик.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як розповів Міськів, чоловікові провели кілька сеансів гемодіалізу, геодіафільтрацію, екстракорпоральну оксигенацію, але жодна з виконаних маніпуляцій не дала очікуваного результату і життя хворого врятувати не вдалося.

"Пацієнт повністю підходив по сумісності з донором, тому ми і прийняли рішення про трансплантацію. Операція пройшла успішно. Серце прижилося. Воно працювало добре. Після смерті чоловіка на патологоанатомічному дослідженні ніяких претензій до роботи серця не було”, - запевнив Міськів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українські лікарі провели унікальну операцію, друге життя для людського серця: "дякую за шанс"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українцю пересадили серце загиблого чоловіка, львівські хірурги створили диво: "Дякую за життя"

Також «Знай.иа " писав, що Вертоліт з донорським серцем впав на лікарню, але операцію не зупинили-сюжет крутіший за голлівудські фільми