Стало відомо про те, що у Львові, в закладі «Пузата хата», грали пісні країни агресора. Керівництво відразу ж виступило з виправданнями.

Таким чином, повідомляється, що у Львові в одному з ресторанів мережі «Пузата хата» пустили пісні російською мовою. Адміністрація практично відразу дала відповідь, сказавши, що це технічна помилка.

Про це заявив місцевий житель Андрій Савохип. Вона опублікував пост на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook про те, що мова йде про заклад, який розташований на вулиці Січових Стрільців, в самому центі Львова.

Скандал з "Пузатою хатою", фото: скріншот
Скандал з "Пузатою хатою", фото: скріншот

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Був вчора в Закладі на Січових Стрільців у Львові, адміністратор сказав, що музику їм з головного офісу дають. У книзі скарг заяву залишив, на гарячій лінії міста теж", - пише він.

Адміністрація сказала, що це просто технічна помилка, а самі вони підписали контракт з Українською лігою авторських і суміжних прав, яка підтримує українських та іноземних музикантів.

З осені 2018 року у Львівській області діє мораторій на російськомовний контент. Його заборонено будь-де використовувати, поки не припиниться окупація українських територій з боку Російської Федерації.

Влітку 2019 року Верховний суд визнав його абсолютно законним.

Нагадаємо, мігранти мимоволі: куди мріють виїхати жителі різних країн Інфографіка. ТОП 10 країн світу, куди хочуть переїхати найбільше людей

Як повідомляв портал "Знай", СБУ схилила голови через загиблих на Донбасі побратимів: кращі снайпери віддфали життя за Україну. 1 грудня виповнився рік з дня загибелі двох героїв України

Також "Знай" писав, Зеленська розповіла про зміни на державному порталі" Дія": як це працюватиме. На державному порталі" Дія " з'явиться Новий Розділ