Стало відомо про те, що п'яний українець у Польщі порізав ножем свого співвітчизника, після чого напав на співробітників поліції.

Таким чином, повідомляється, що в польському місті Вроцлав, п'яний 28-річний громадянин України поранив ножем співвітчизника. Після даного інциденту на місце викликали поліцію, на яких він також напав.

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Сталося це в ніч на 3 січня, в одному з районів міста Вроцлав. Співробітникам поліції прийшла інформація про те, що сталася бійка з ножовими пораненнями. Коли ті прибули на місце, він напав і на них, але, копи спрацювали оперативно, і зловмисника вдалося схопити.

Потерпілий був госпіталізований екстрено в лікарню, і тепер його життю нічого не загрожує. Агресора заарештували, і його справою займається прокуратура.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У чому причина такого вчинку, який у нього був мотив-невідомо. Це найближчим часом належить з'ясувати місцевим співробітникам правоохоронних органів.

Нагадавши, російський суд виправдав вбивцю 8-річної дівчинки після зізнання: забив молотком по голові. Суд присяжних постановив виправдати чоловіка, який зізнався у вбивстві дитини. У вердикті йдеться, що факти, викладені в обвинувальному висновку, не мають належних доказів.

Як повідомляв портал Знай.ua, кривава бійня через спадщину: пенсіонер зарізав дружину, розстріляв пасинка і погрожував поліції.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві судять беркутівців, обвинувачених у звірячих розстрілах на Майдані.