Під Львовом, на трасі в напрямку Рави Руської, поблизу населеного пункту Воля Висоцька сталася ДТП, внаслідок якої автомобіль розірвало навпіл. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Як зазначається, аварія сталася 31 грудня 2020 року близько 16:30.

«Зі слів свідків, його занесло, і розламався навпіл. Є швидка», - пишуть автори допису.

«Нічого ганяти металоломом», «Яка ж то була швидкість і з якого гуано то корито зварене...???», «Корито зварене з двох половинок, яке може розірвати навіть при невеликій ДТП», «Хоч закони фізики непідкупні», - дивуються українці.

«Колись то все ліпили, варили, шпаклювали, за безпеку ніхто не думав!», «Череп розвалився, перегнив. Головне, щоб ніхто не постраждав», «Зварник зхалтурив!», - додають коментатори.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У свою чергу очевидці події розповіли, як все було.

«Люди, не пишіть всякої дурниці. Ми були очевидцями цієї аварії - його занесло на мокрій дорозі і вдарило в бетонний відбійник. В цій машині було п'ятеро людей, з них двоє дітей і бабця - єдина постраждала в цій аварії. Вони щасливі в Бога, що вижили в такій ситуації. А хто пише такі дурниці, той не вірить в Бога, і моліться, щоб вас таке не спіткало. Задумайтеся над своїми словами, перш ніж щось писати. Нехай вам буде соромно за ваші слова», - зазначають вони.

Нагадаємо, раніше П'яний киянин розгромив 7 машин і схопився за серце: "Корпоратив вдався"

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Хмельниччині п'яний іноземець влаштував смертельну ДТП, авто - на шматки: "навіть не подряпався"

Також «Знай.uа " писав, що У Харкові п'яний чоловік викрав Lexus скандальної блогерки і розбив його вщент: на горі-водієві ні подряпини