Стало відомо про те, що у Львові провалилася спецоперація на могилі Миколи Кузнєцова.

Таким чином, повідомляється, що невідомі зробили підкоп могили радянського агента НКВС Миколи Кузнєцова на Пагорбі Слави, який знаходиться у Львові. Це помітив ще 31 Грудня випадковий перехожий.

На місце викликали співробітників правоохоронних органів, і ще ряд представників з різних силових структур.

У Львові провалилася спецоперація на могилі, фото: соціальні мережі
У Львові провалилася спецоперація на могилі, фото: соціальні мережі

Підкоп був знайдений в клумбі недалеко від пам'ятника на могилі Кузнєцова. Яму прикрили якоюсь дошкою, і, найімовірніше, зловмисники намагалися вкрасти залишки радянського агента. У чому була мета цього інциденту-невідомо.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На місці працювали співробітники правоохоронних органів, і вони пообіцяли надати більш детальну інформацію вже другого січня. 1 же числа підкоп був засипаний, і ніяких слідів зловмисників не залишилося.

Нагадаємо, що Микола Кузнєцов радянський розвідник. Загинув він 8 березня 1944 року в селі Боратин. Він був посмертно нагороджений званням Героя Радянського Союзу.

Це вже не перший випадок, коли щось подібне трапляється з могилою розвідника. Його родичі з Росії хочуть перевести залишки тіла назад, але, їм не вдається це зробити.

Нагадаємо, що на Хмельниччині вандали вкрали Вічний вогонь, українці люті

Як повідомляв портал "Знай.uа", київські ялинки атакували нахабні злодії

Також, "Знай.ua" писав, що на Закарпаття вандали перетворили парк на руїни, комунальники не встигають наводити порядок