У Росії священнослужитель разом із дзвонарем зґвалтували чотирнадцять неповнолітніх хлопчиків.
Про це повідомляє популярний російський Телеграм-канал Baza.
Так, стало відомо, що у Єврейській автономній області РФ настоятеля храму святого пророка Іллі звинувачують у зґвалтуванні щонайменше 14 хлопчиків. Зазначається, що разом зі священником до злочину причетний дзвонар із його церкви. Правоохоронці проти священника відкрили відразу 16 кримінальних справ.

Скріншот

Відомо, що 39-річного Юрія Абрамова та 26-річного Сергія Мооса з села Амурзет спіймали ще наприкінці минулого року на кордоні Росії та Китаю. До того моменту впродовж тривалого часу слідчі збирали інформацію про їхні злочини.

За даними слідства, злочинці встигли познущатися з 14 хлопчиків-підлітків віком від 12 до 16 років. Відомо, що найдавніші злочини сталися ще в 2007 році.

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі нелюд зґвалтував водія трамвая, суд поставив крапку у гучній справі

Як повідомляє портал Знай у Києві небезпечний маніяк вийшов на полювання, жінки в паніці: "голий, в масці і з ножем"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також Знай.uа писав, про сповідь жінки про вітчима-ґвалтівника розриває серце: "Перестала молитися, коли…"