У Львові у передноворічний вечір невідомі молодики обламали сосну біля вокзалу.
Про це у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі фейсбук повідомив львів'янин Сліпець Микола.
Так, стало відомо, що у Львові на приміському вокзалі невідомі обламали сосну, яка росла біля будівлі. Очевидцям цієї пригоди вдалося зафіксувати на камеру момент злочину. Наразі особистості вандалів - невідомі.

Фото: Сліпець Микола

"Люди обламали сосну ... На приміському вокзалі", - написав Сліпець Микола та опублікував фото з місця пригоди.

Скріншот

Львів'ян у коментарях під відео не аби як обурив вчинок місцевих вандалів і вони прийнялися залишати гнівні коментарі, під оприлюдненими фото.

"Дикуни", "Бидлота ненаситна", "А де поліція? Якщо не там закуриш - штраф, якщо зайшов без маски, але встиг вийти - штраф", "Варвари!!!", " Надіюсь їх знайдуть і вони отримають якесь покарання", " Кошмар що робиться", "То не люди ....", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Скріншот

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв Знай.ua, п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай.ua писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада.