У Львові чоловік випав з вікна п'ятого поверху та зламав хребет. Наразі медики борються за його життя.
Про це повідомляє інформацій портал "Аspi".
Так, стало відомо, що у Львові медики врятували життя чоловікові, який випав з вікна п'ятого поверху. Варто зазначити, що внаслідок падіння чоловік отримав численні травми – перелом хребта, розрив селезінки та травму грудної клітини з розвитком пневмотораксу.

Швидка допомога, скріншот: YouTube
Швидка допомога, скріншот: YouTube

Львівські медики оперативно прооперували пацієнта. До реанімації він потрапив у важкому стані, у нього зафіксували зупинку внутрішньочеревної кровотечі, тому терміново довелося організувати проведення спленектомії, йому хірурги видалили селезінку. Після стабілізації загального стану пацієнта команда нейрохірургів провела постраждалому ще одну операцію. Фахівці відновлювали функцію хребта.
Медики провели протезування тіла хребця. Фахівці встановили розпірний телескопічний кейдж – імплант з його фіксацією за допомогою спеціальних гвинтів. Наразі чоловіку потрібна довга реалізація.

Нагадаємо, через хворобу помер генерал-лейтенант ЗСУ, голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту Микола Мальков. Микола Іванович присвятив військовій службі більше 50-ти років свого життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві чоловік зайшов до церкви, і почав погрожувати вбити себе. Поруч з горлом він тримав розбиту пляшку, якій, мабуть, і планував завдати собі каліцтва.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті за загадкових обставин загинув 23-річний житель Рівненської області. Рідні виключають варіант самогубства.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще