У Львові на Привокзальному ринку продавці новорічних ялинок перетворили велодоріжки на торгові ряди.
Про це йдеться у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» у соціальній мережі фейсбук, де оприлюднено світлини з місця події.
Так, стало відомо, що у Львові велосипедисти скаржаться на торговців ялинками. Виявилося, що торговці облаштували торгові ряди просто на велодоріжках.

Фото: Сергій Бойко

«Прошу навести порядок навпроти Привокзального ринку на велосипедних доріжках. Йде масова торгівля ялинками і продавці сваряться з велосипедистами чому тут їздять. На запитання чому не виставили ялинки на дорозі, яка як і велосипедна доріжка являється проїжджої частини, відповіді не надають. Прошу розв'язувати дану проблему», – зазначає у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» Сергій Бойко.

Скріншот

Львів'яни сподіваються, що міська влада вплине на торговців ялинками й найближчим часом торгівлю з велодоріжок перенесуть в інше місце.

Нагадаємо, що Закарпаття заполонили "чорні лісоруби", вивозять дорогоцінний ліс фурами.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , під Харковом браконьєри жорстоко вбили лося-залишилася тільки шкура.

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпрі рибалка вивудив річкове Чудовисько розміром з людину-зубища, як у акули