У Львові у ресторані Grand Cafe Leopolis принесли відвідувачам алкогольні напої з битим склом в середині бокалу.
Про це у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі фейсбук написав львів'янин Volodymyr Lemishevskyi.
Так, стало відомо, що у понеділок, 28 грудня львів'яни прийшли до Grand Cafe Leopolis. Вони одразу зробили замовлення: вежу з сирним сендвічем та просеко; Львівський сирник і американо. Але вже допиваючи келих просеко на дні вони помітили шматок скла.

Фото: Volodymyr Lemishevskyi

"Допиваючи келих просеко помітили на дні бокалу величезний, без перебільшення, шматок битого скла. Сам бокал був цілий. У бокалі вина, яке ви куштуєте і в момент коли він практично напівпорожній ви помічаєте шмат великого, битого, гострого скла! Які емоції будуть Вас переповнювати? В голові не вкладається? Grand Cafe Leopolis частує битим склом? По факту - так!", - зазначив львів'янин.

Фото: Volodymyr Lemishevskyi

Відвідувачі покликали офіціанта, він люб'язно перепросив взяв келих та підійшов до адміністратора, яка у той час з колегами сиділа за столиком. Жінка перепросила та відповіла у листі наступне:

Фото: Volodymyr Lemishevskyi

"Незадовго до Вашого візиту працівник розбив бокал на барі. Звісно, бармени прибрали й перемили все з тієї частини. Але, частина бокалу відлетіла на інший кінець бару, як зараз виявилось, і бармен її не побачив. Це аж ніяк нас не виправдовує, але хочемо пояснити як таке могло трапитись", - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скріншот

Нагадаємо, раніше в Україні до кінця року зростуть ціни на продукти: що подорожчає найбільше

Як повідомляє портал "Знай" Українці побачили гречку за ціною м'яса, улюблена крупа стала не по кишені

Також "Знай " писав, що у Львові подорожчали цукор і яйця-забудьте про пляцки і пампушки