У Львові сміливий школяр допоміг врятувати 69-річну сусідку, яка впала з драбини й не могла ходити.
Про це повідомляє ТСН.
Так, стало відомо, що у Львові одинадцятикласник Артур Павлюк врятував свою сусідку. Юнак почув крити та одразу ж ринув на допомогу. 69-річна жінка не відчиняла дверей, тож щоб з'ясувати, що сталося, хлопець у своїй квартирі розібрав вентиляційну решітку і через неї спілкувався із жінкою.

Скріншот із відео

Жінка розповіла сусіду, що впала з драбини під час прибирання і не може ходити. Артур, порадившись із батьком, викликав поліцію, зустрів правоохоронців і показав, де квартира потерпілої. Поліцейські за допомогою драбини піднялися на другий поверх, відтиснули вікно і потрапили до помешкання.

Скріншот із відео

Там поліцейські знайшли жінку, яка лежала на підлозі й не могла поворухнутися. Лікарі швидкої запідозрили у неї перелом шийного відділу хребта. Жінку забрали до лікарні, а хлопця, який виявив кмітливість і небайдужість, поліцейські нагородили.

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв Знай.ua, п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Знай.ua писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада.