У лісосмугу на прикордонній з Україною території Польщі впав дельтаплан з контрабандними сигаретами, яким керував 44-річний громадянин України.

Про це повідомляє Надбужанський відділ прикордонної служби Польщі.

Так, стало відомо, що польські прикордонники 21 грудня зафіксували повітряний об'єкт, схожий на дельтаплан, який рухався від кордону з Україною. Незабаром розбитий дельтаплан виявили поблизу населеного пункту Вольчини Влодавського повіту, поруч з яким був пілот.

В результаті падіння дельтаплана чоловік отримав травми, тому йому надали першу допомогу і перевезли в лікарню. Поруч з дельтапланом прикордонники виявили кілька коробок з сигаретами, в яких було 8 тис.пачок на загальну суму 112 тис. злотих (понад 800 тис. грн).

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Прикордонники з'ясували, що чоловік намагався без посадки скинути коробки з сигаретами на березі річки Буг з польського боку кордону і повернутися на територію України. За нелегальний перетин польського кордону та перевезення контрабандного вантажу стосовно громадянина України порушено кримінальну справу, йому загрожує до п'яти років ув'язнення.

Раніше повідомляли, мера заарештували прямо на засіданні: пивний бізнес чиновника викликав питання.

Як повідомляв Знай.ua , Українка замість свого замовлення отримала від" Нової Пошти " розмоклу смердючу посилку.

Знай.ua писав, на Закарпатті знайшли прикордонника з простреленою головою: пустив кулю в лоб.