Львівські лікарі розповіли про стан здоров'я дружини священника, яка 15 діб перебувала на штучній вентиляції легень.
Про це повідомили у пресслужбі Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова, у “Facebook”.
Так, стало відомо, що у вівторок, 29 грудня, багатодітну матір, хвору на коронавірусну інфекцію, в якої були уражені 90% легень перевели у терапевтичне відділення. Варто зазичити, що до цього жінка перебувала 15 днів на апараті штучної вентиляції легень.

Фото клінічної лікарні швидкої медичної допомоги

“Друзі, це справді чудова новина: нашу пацієнтку Катерину, дружину львівського священнослужителя та матір шести дітей, яка була у відділенні інтенсивної терапії та 15 діб перебувала на штучній вентиляції легень, перевели у терапевтичне відділення”, — йдеться у дописі.

Для її лікування лікарі використовували апарат для штучної вентиляції легенів найсучаснішого інтелектуального рівня HAMILTON-C6, підключали систему моніторингу, яка працювала цілодобово і стежила за усіма показниками. Наразі пацієнтка уже не кисневозалежна, утримує задовільні показники сатурації крові й перебуває на оксигенотерапії.
Варто нагадати, що на початку грудня пацієнтку на 7 місяці вагітності перевели до лікарні із понад 90 % враження легень. На КТ підтвердилось тотальне ураження легенів та тромбоемболія легенів. Через це львівські лікарі провели їй кесарів розтин.

Нагадаємо, Степанов розповів про швидкість поширення коронавірусу в Україні.

Як повідомляв Знай.ua, втрата нюху при covid-19, Як відрізнити нову хворобу від ГРВІ.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай.ua писав, Степанов підписав документи на отримання вакцини від covid-19.