У Львові розшукують безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з дому та не повернувся.

Про це у соціальній мережі фейсбук повідомив координатор "Варта-1" Ігор Зінкевич.
Так, стало відомо, що жовківським відділенням поліції встановлюється місце перебування громадянина Пелех Дмитра. Відомо, що чоловік 1991 року народження 28 грудня вийшов з дому та не повернувся. Наразі про його місцеперебування нічого не відомо. Телефон львів'янина відімкнений.

Фото: Ігор Зінкевич

Особливі прикмети: чоловік був одягнений в темно-зелену балонову куртку до пояса, джинси сині та коричневі туфлі. На обличчі родимка, коротко стрижений, не голений.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або ж за номером телефону 0983910011. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Запоріжжі розшукують дев'ятирічного хлопчика. Пішов з дому і досі не повернувся. У селі Михайлівка, що в Запорізькій області зникла дев'ятирічна дівчинка.

Також Знай писав, що 1 жовтня на Тернопільщині зникла 35-річна жінка. Тетяну Цибрій розшукують вже 2 місяці, але слідів жінки так і не виявили, також вона не виходила на зв'язок з рідними. Вона проживає в Тернополі і вже 2 місяці не поверталася додому.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зникла 16-річна дівчина. Батьки звернулися в поліцію. Дівчині 16 років, звуть її Тереза Кондик. 24 червня вона пішла з навчального закладу, і вже практично півроку про неї ніхто не чув.