Аліна Гросу відома українська співачка, яка здобула популярність в досить ранньому віці, але досі залишається актуальною. Зірка часто ділитися в соціальних мережах подробицями свого життя і красивими знімками.
Цього разу Гросу оприлюднила серію знімків зі своєю маленькою хрещеницею. Вони позували на камеру в теплій домашній обстановці на тлі каміна.

На фото Гросу тримаючи на руках дитину позує в довгій червоній сукні в білий горошок. А її хрещениця позує в жовтому костюмчику з кумедними і вушками зайчика на капюшоні.

" Як добре що у нас така велика і міцна сім'я❤️ приїхала обійняти мою улюблену хрещеницю Дашеньку😍 і зацілувати її солодкі щічки. Вибирайте яка фотка наша Вам подобається найбільше😊 😋 😘", - написала Гросу під оприлюдненими знімками.

Як повідомляв портал Знай.uа , Аліна Гросу показала рідкісні кадри з мамою – такою її ніхто не бачив.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу вперше зізналася, кому зобов'язана своєю кар'єрою:"подарувала мені пісні".