Відома українка телеведуча Марічка Падалко частенько ділиться зі своїми підписниками різноманітними моментами свого життя у соціальних мережах. Також ведуча 1+1 не забуває тішити свої фанатів новими світлинами.
Цього разу телеведуча розповіла про свої плани на вечір перед новорічними святами. Так, Падалко зізналася, що готується до перегляду одного з найноворічніших фільмів - "Сам вдома". Також ведуча розповіла про цікаву опцію для глядачів телеканалу 1+1.

Іnstagram Марічки Падалко

"Плани сьогодні на вечір - пити чай і дивитися «Сам вдома2» на @1plus1_ua ☺️ В програму 31 грудня Ви можете внести деякі зміни 😃 Хочете побачити себе в ефірі @tsnua за кілька годин до Нового року😲? Залишайте свої відео-привітання (горизонтальні) під хештегом #ТСН2021 і чекайте на святковий випуск😘", - зазачила зірка.

Нагадаємо, Марічка Падалко не витримала карантину і втекла на концерт

Як повідомляв портал Знай, Марічка Падалко провела вихідні, тікаючи від чоловіка: намотала 10 кілометрів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також Знай писав, Марічка Падалко опублікувала затишне сімейне фото і привітала всіх українців з Днем святого Миколая.