На Львівщині батьки школярів молодших класів скаржаться на те, що вчителі на канікули задали багато домашнього завдання.
Про це у соціальній мережі фейсбук у спільноті "БАТЬКИ SOS" написала жителька Львівщини Khrystyna Guzar.
Так, на Львівщині у місті Червоноград матуся другокласника, який навчається у ЧНВК 10, розповіла, що її дитині на канікули задали багато завданнь. Вона зазначила, що дитина самостійно не може впоратися з всім обсягом роботи, який був заданий, адже мама у цей час буде перебувати на роботі.
До того ж жінка відзначила, що вчителі не налагодили комунікацію з усіма батьками щодо дистанційної роботи

Фото: Khrystyna Guzar

Фото: Khrystyna Guzar

"Процес дистанційного навчання (а у вчителя це називається дистанційні канікули) - не налагоджений з усіма батьками. Платформу вчитель вибрала собі сама (бо ту, яку обрала школа- за важка чи то для вчителя вищої категої, чи то для батьків?). Чи можливо дитині виконати такий об'єм завдань за 10 днів карантину, коли в мене на роботі канікул і карантину - нема. Та і чи в принципі правомірно задавати домашнє завдання на канікули. Я не проти завдань, але в розумних межах", - зазначила жінка.

Скріншот

Фото: Khrystyna Guzar

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: Khrystyna Guzar

Раніше повідомляли, Україна "вибухнула" протестами проти міністра Шкарлета - нардепи розкрили деталі "кнопкодавського" слідства.

Як повідомляв Знай.uа, Парламент оновив "верхівку" Кабміну - міністр-контррозвідниця, "плагіатор" і скандал з кнопкодавством.

Знай.uа писав, у Раді відбулося "вибухове" затвердження нових міністрів - присяга пройшла під крики "Ганьба!".