Ірина Федишин відома українська співачка, яка часто тішить своїх фанатів новими світлинами в соціальних мережах. Також зірка часто ділиться різноманітними порадами чи хитростями з українцями.
Цього разу господиня Ірина Федишин дала пораду, як правильно обрати червону ікру. Виконавиця записала відео, у якому розповідає, що у неї червона ікра асоціюється з Новим роком. Оскільки цей делікатесний продукт у дитинстві Ірини батьки купляли лише до святкового столу.

Ірина Федишин, скріншот із відео

Співачка розповіла, що купує ікру лише у скляних баночках, адже так легше одразу зрозуміти, чи хороша ця ікра.

"Знаю такий лайфхак. Якщо взяти баночку і перевернути, то ікра не має падати одразу вниз. Якщо ікра тримається, це означає, що вона непогана. Якщо баночка закрита і ви її поколатаєте і вона в ній буде калатати, то це означає, що в ній багато олії, багато рідини, що теж не дуже добре", - розповіла вона.

У процесі розповіді Ірина зробила канапки з ікрою, а також зазначила, що до святкового столу ікру можна накласти на яйця.

Нагадаємо, гаряча Федишин блиснула бюстом і стрункими ногами: розтопить будь-який зимовий лід.

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Федишин показала синочків-янголят, милота зашкалює: "До Миколи готові"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Знай.ua писав, Федишин попросила українців загадати бажання на Новий Рік: найяскравіші відповіді